Hiddink traint met dertien man op bekend terrein

Reacties

In de voorbereiding op de start van de EK-kwalificatie lieten van de basisspelers tegen Italië alleen Bruno Martins Indi en Jeremain Lens zich zien op het trainingsveld.

Hiddink traint met dertien man op bekend terrein

De eerste veldtraining van het Nederlands elftal na de 2-0 nederlaag in Bari was niet voor iedereen. De elf wisselspelers lieten zich zien op het veld, net als Bruno Martins Indi en Jeremain Lens. Die twee begonnen donderdag weliswaar in de basis maar kwamen slechts kort in actie.

De verdediger van FC Porto kreeg een rode kaart na negen minuten, waarna de aanvaller van Dinamo Kiev plaats moest maken voor Joël Veltman om de Oranje-defensie weer op sterkte te krijgen. Deze ingevallen Ajacied werkte net als negen basisspelers in de gym.

Voor menig international gebeurde dat op bekend terrein. Oranje is neergestreken in Seefeld, waar Nederland zich in 2010 voorbereidde op het WK in Zuid-Afrika. De selectie van bondscoach Guus Hiddink blijft tot en met maandag in Oostenrijk.

Zaterdag staat  om 11.45 uur de tweede oefensessie gepland. De dag erna wordt er op dezelfde tijd besloten getraind in het Tivoli Neu Stadion in Innsbrück, waarvandaan de selectie maandag om 12.00 uur vertrekt naar Praag.

In de hoofdstad van Tsjechië geeft Hiddink samen met een van de selectieleden dezelfde dag om 19.15 uur een persconferentie en een half uur later traint Oranje in de Generali Arena. In hetzelfde stadion treedt het Nederlands elftal dinsdag vanaf 20.45 uur aan tegen Tsjechië voor de eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.