Hiddink kiest tegen Mexico voor Krul, Van Rhijn en Veltman

Reacties

Keeper Tim Krul, rechtsback Ricardo van Rhijn en centrumverdediger Joël Veltman starten woensdag in de basis van het Nederlands elftal, in de oefenwedstrijd tegen Mexico. Het zijn de drie meest in het oog springende namen. Bij de Mexicanen start PSV'er Andrés Guardado.

Hiddink kiest tegen Mexico voor Krul, Van Rhijn en Veltman

Ten opzichte van het laatste duel, de met 2-0 verloren EK-kwalificatiewedstrijd op IJsland, heeft bondscoach Guus Hiddink plek ingeruimd voor zeven nieuwe spelers. Deels noodgedwongen, aangezien Bruno Martins Indi en Nigel de Jong geblesseerd zijn en Robin van Persie uit voorzorg aan de kant wordt gehouden. Jeremain Lens is door Hiddink niet opgenomen in de selectie.

Ook Jasper Cillessen, Gregory van der Wiel en Stefan de Vrij zullen dus niet starten. De vervangers van die laatste drie (Tim Krul, Ricardo van Rhijn en Joël Veltman) zijn dan ook de meest opvallende. Cillessen, Van der Wiel en De Vrij leken namelijk wel op een basisplek te kunnen rekenen. Dat Jetro Willems en de van een blessure herstelde Ron Vlaar zouden beginnen, was al eerder duidelijk.

Opstelling Mexico: Ochoa; Aguilar, Miguel Herrera, Alanís, Reyes, Aldrete; Vázquez, Héctor Herrera, Guardado; Vela, Hernández.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.