Hiddink is zuinig op Vlaar, ook De Vrij en Willems binnen

Reacties

Ron Vlaar heeft woensdag voor de tweede achtereenvolgende dag de groepstraining van Oranje laten schieten. De verdediger van Aston Villa trainde net als Stefan de Vrij en Jetro Willems binnen, waar hij een individueel programma afwerkte.

Hiddink is zuinig op Vlaar, ook De Vrij en Willems binnen

Hoewel Vlaar om 18.00 uur tijdens de besloten training in Hoenderloo mogelijk wél zijn opwachting maakt, is duidelijk dat bondscoach Guus Hiddink voorzichtig is met de verdediger. Bij Villa  beleefde Vlaar een seizoen vol blessureleed.

Vrijdag treft Oranje tijdens een oefenduel in de Amsterdam Arena de Verenigde Staten als tegenstander. Dat treffen staat in het teken van de cruciale uitwedstrijd bij Letland, van 12 juni. Dat EK-kwalificatieduel móét door Oranje gewonnen worden.

De Vrij en Willems werkten eveneens een individueel programma af. De Lazio-verdediger heeft een turbulente reis achter de rug nadat hij zondag met de Romeinen ten koste van Napoli de derde plek in de Serie A veiligstelde. Daardoor werkte hij dinsdag alleen een looptraining af. Willems bleef uit voorzorg binnen en heeft geen ernstige klachten.

Alle overige aanwezige spelers waren wel van de partij tijdens de training. Alleen Jeremain Lens en Wesley Sneijder hebben zich nog niet bij Oranje gemeld. De twee spelen met respectievelijk Dinamo Kiev en Galatasaray nog een bekerfinale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.