De Vrij en Vlaar laten groepstraining nog schieten

Reacties

Het Nederlands elftal heeft dinsdag in Hoenderloo nog getraind zonder Ron Vlaar en Stefan de Vrij. De verdedigers van respectievelijk Aston Villa en Lazio werkten een individueel programma af.

De Vrij en Vlaar laten groepstraining nog schieten

Doordat de twee voormalige Feyenoorders ontbraken op de groepstraining, had bondscoach Guus Hiddink 22 man tot zijn beschikking. Vlaar werkte zaterdag nog de FA Cup-finale af tegen Arsenal, dat veel te sterk was met 4-0. De Vrij blonk een dag later nog uit met Lazio tegen Napoli (2-4 zege in Napels) en droeg bij aan het behoud van de derde plaats in de Serie A.

Waar Vlaar binnen bleef in Hoenderloo, liet De Vrij even later zijn gezicht nog wel zien. Hij werkte een looptraining af.

Alleen Wesley Sneijder en Jeremain Lens zijn nog niet van de partij bij het Nederlands elftal. Zij werken met respectievelijk Galatasaray en Dinamo Kiev nog de bekerfinale af. Vrijdag treft Oranje de Verenigde Staten in De Arena. Die oefenwedstrijd staat in het teken van het cruciale EK-kwalificatieduel van een week later in en met Letland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.