Herstellende Manu mag met Feyenoord mee naar Rome

Reacties

Feyenoord-trainer Fred Rutten neemt Elvis Manu mee naar het Europa League-duel met AS Roma. De kans dat de van een blessure herstellende aanvaller bij de wedstrijdselectie zit, is evenwel nihil. Van de 22 spelers die meereizen, zitten er vier op de tribune.

Herstellende Manu mag met Feyenoord mee naar Rome

Manu kwam op 21 december voor het laatst in actie voor Feyenoord, in het gewonnen duel bij NAC Breda (0-1). Sindsdien kampte hij echter met een liesblessure, waaraan hij half januari ook is geopereerd. De zes weken die volgens Feyenoord voor de revalidatie staan, zijn nog niet voorbij. De kans is dan ook groot dat Manu tóch mee mag om deel te blijven uitmaken van de groep en in Italië verder aan zijn herstel te werken.

Ten opzichte van afgelopen zaterdag, toen Feyenoord met 2-0 verloor bij Heracles Almelo, ontbreekt verdediger Sven van Beek met een knieblessure. Aan de achttienkoppige wedstrijdselectie in Almelo zijn voor de trip naar Rome naast Manu ook derde doelman Ronald Graafland, verdedigers Khalid Boulahrouz, Luke Wilkshire en Wessel Dammers toegevoegd. Van de 22 spelers die door Rutten zijn meegenomen, zitten er donderdag slechts achttien bij de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.