Heracles vraagt Cziommer nog één seizoen door te gaan

Reacties

Heracles Almelo wil Simon Cziommer ook volgend seizoen opnemen in de eerste selectie. De 33-jarige routinier werd in augustus op de laatste dag van de transfermarkt voor één seizoen vastgelegd.

Heracles vraagt Cziommer nog één seizoen door te gaan

Cziommer speelde vervolgens 25 competitiewedstrijden voor de ploeg van trainer Jan de Jonge, waarin hij twee goals maakte. De club, die voor volgend seizoen nog maar vijftien spelers onder contract heeft staan, heeft inmiddels een eerste onderhoud met de middenvelder gehad.

'We hebben Simon gevraagd of hij het nog een jaar kan opbrengen om door te gaan. Daar denkt hij nu over na', aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma tegenover Voetbal International. Heracles en Cziommer voerden daarnaast verkennende gesprekken over de plannen van de speler als zijn actieve carrière eropzit.

'Binnenkort gaan we met het bestuur de organisatie doorlichten, maar nu al is duidelijk dat die versterkt moet worden', denkt Hoogma. 'Door de vernieuwbouw van ons stadion zullen we meer skyboxen, stoelen en boarding moeten gaan verkopen. Ook werken wij met veel jonge voetballers die een intensieve begeleiding vereisen. Daarbij gaat het niet alleen om technische en medische zaken, maar ook over vraagstukken als hoe leef ik als profvoetballer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.