Heracles lijkt Bruns en Breukers te behouden

Reacties

De kans is groot dat Tim Breukers (27) en Thomas Bruns (23) ook volgend seizoen in het shirt van Heracles Almelo zijn te bewonderen. Van beiden loopt het contract na dit seizoen af.

Heracles lijkt Bruns en Breukers te behouden

Breukers speelde tussen 2007 en 2012 al voor de Almelose club en is sinds januari op huurbasis actief in het Polman Stadion. De rechtsback wordt gehuurd van FC Twente waar hij na dit seizoen transfervrij kan vertrekken.

'Ik heb recent een gesprek gehad met de leiding van Heracles Almelo en die heeft daarin aangegeven met me verder te willen', aldus Breukers. 'Ik heb het naar mijn zin bij deze club, dus ook voor mij is blijven zeker een optie. Over de voorwaarden en een verdere invulling hebben we het echter nog niet gehad.'

Thomas Bruns (foto) heeft op korte termijn een vervolggesprek over een nieuw, meerjarig contract bij Heracles Almelo. De middenvelder speelt sinds begin 2011 in het Polman Stadion en gaf de laatste tijd herhaaldelijk aan ook toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Het feit dat Heracles Almelo zich recent handhaafde in de Eredivisie in combinatie met de uitbouw van het stadion, heeft Bruns echter warmer gemaakt voor een langer verblijf.

Toekomst
'Er zijn ook andere clubs geïnteresseerd in Thomas, maar bij Heracles Almelo staan veel positieve dingen te gebeuren', aldus Bruns' zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp. 'Hendrie Krüzen komt terug als trainer en John Stegeman heeft aangegeven in Thomas een belangrijke speler voor de toekomst te zien. Bruns is nog maar 23 jaar. Misschien is het verstandig nog één of twee jaar te blijven. Binnenkort praten we daarover verder met de club.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.