Hellemons wil winterse versterking bij NAC Breda

Reacties

Eric Hellemons hoopt dat hij de selectie van NAC Breda in de winterstop kan versterken. De oefenmeester, die afgelopen zondag benoemd werd als hoofdtrainer voor de rest van dit seizoen, denkt daarbij aan ten minste twee spelers.

Hellemons wil winterse versterking bij NAC Breda

Met de permanente aanstelling van de relatief goedkope Hellemons als hoofdcoach, heeft NAC nog een klein budget om zaken te doen op de transfermarkt. 'Toezeggingen heb ik niet gekregen van Graeme Rutjes (technisch directeur, red.), maar uiteraard bekijken we de mogelijkheden', vertelt Hellemons tegenover Voetbal International.

Geld uitgeven op de transfermarkt deed NAC Breda de afgelopen jaren nauwelijks. Na de aankoop van Tim Gilissen (400 duizend euro, 2007/08) beperkte de Parel van het Zuiden zich tot het transfervrij aantrekken en huren van spelers. Op die manier haalde de nummer zestien van de Eredivisie afgelopen zomer negen nieuwe gezichten binnen.

Hoewel zeven van hen bassispeler zijn, heeft dat niet tot sportief succes geleid. NAC Breda is met veertien treffers na FC Dordrecht de minst scorende club in de Eredivisie. Met 27 tegengoals presteerden alleen de achterhoedes van Dordt en Heracles Almelo slechter. Zowel voorin als achterin is daarom ervaren versterking gewenst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.