Heldenonthaal voor Strootman door fans van AS Roma

Kevin Strootman (23) is groots onthaald op de luchthaven van Rome. Daar zal de middenvelder van PSV op korte termijn gepresenteerd worden als aanwinst van de Romeinen.

Heldenonthaal voor Strootman door fans van AS Roma

Strootman kost AS Roma zeventien miljoen euro en die transfersom kan nog oplopen naar ruim negentien miljoen euro. Na het doorstaan van de medische keuring zal de vice-aanvoerder van Oranje snel zijn meerjarige contract tekenen.

De entree van Strootman leidde tot hysterische taferelen op de luchthaven van Rome, waar de nodige tifosi zich hadden verzameld om de middenvelder een heet onthaal te bezorgen. Onder luid gejubel baande Strootman zich een weg door de supporters, terwijl hij tegelijkertijd zijn eerste stappen als Romein al zette: hij trok het shirt van de club aan.

'Een niet tegen te houden transfer, voor één van de grootste bedragen in de historie van PSV. Maar ook een groot sportief verlies', zo liet PSV al via technisch manager Marcel Brands weten.

Strootman is blij met de aanstaande transfer. Hij liet eerder weten teleurgesteld te zijn in PSV aangezien de club deze transferwindow met Jeremain Lens, Dries Mertens en Erik Pieters drie potentiële basisspelers liet vertrekken.

De middenvelder negeerde interesse vanuit Rusland, maar kiest met AS Roma voor zijn ontwikkeling. De middenvelder voelt dat hij klaar is voor de stap naar een grote competitie en besprak zijn aanstaande transfer ook al met bondscoach Louis van Gaal.

Bekijk hier een filmpje van de aankomst van Strootman



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen