Strootman en Bruma zitten nog in wachtkamer bij PSV

PSV heeft AS Roma geen deadline gesteld over de gewenste bankgarantie voor de transfer van Kevin Strootman. Ook is het wachten op een groen licht voor Jeffrey Bruma.

Strootman en Bruma zitten nog in wachtkamer bij PSV

PSV en AS Roma zijn met elkaar in gesprek over de overgang van Strootman. De Eindhovense club geeft pas zijn fiat aan de overgang als de Romeinen bankgaranties afgeven voor de transfersom van twintig miljoen euro.

Technisch manager Marcel Brands beseft dat dat niet van de ene op de andere dag is geregeld. Die ervaring heeft PSV ook opgedaan in de overgang van Dries Mertens naar Napoli. Daarom is Roma ook geen ultimatum gesteld. Ondertussen is Strootman, in afwachting van de definitieve afronding van zijn overgang naar Italië, nog wel met PSV meegereisd naar het trainingskamp in Duitsland.

Ook het officieel verwelkomen van Bruma bij de selectie van trainer Phillip Cocu laat nog op zich wachten. De komst van de verdediger van Chelsea, bij wie aanvankelijk hartproblemen aan het licht kwamen, kan worden afgerond als de uitkomsten van de extra medische keuringen binnen zijn. PSV verwacht dat vrijdag het geduld wordt beloond.

De Eindhovenaren hopen ook op korte termijn uitsluitsel te krijgen over Stijn Schaars en Santiago Arias. De onderhandelingen met hun club Sporting Lissabon moeten volgende week resultaat opleveren. Maar de achterstand van de Portugese club met betrekking tot uitbetaling van de salarissen van het tweetal vormen een struikelblok.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen