Heerlijke goal Hakimi hoogtepunt bij PSG-debuut Wijnaldum

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond geen steek laten vallen tijdens de eerste speelronde van de Ligue 1. De titelkandidaat werd bij het competitiedebuut van Georginio Wijnaldum wel in verlegenheid gebracht door Troyes.

Heerlijke goal Hakimi hoogtepunt bij PSG-debuut Wijnaldum
© Pro Shots
Troyes
Troyes
1 - 2
PSG
PSG

Het was namelijk de promovendus die in de negende minuut via Oualid El Hajjam de score opende. De verdediger kopte raak uit een corner. PSG zette een tandje bij en kwam via Achraf Hakimi snel op gelijke hoogte. De rechtsback, overgekomen van Internazionale, knalde steenhard raak uit een lastige hoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dankzij een treffer van Mauro Icardi - die van dichtbij afrondde - ging PSG erop en erover en kon trainer Mauricio Pochettino iets rustiger op de bank zitten.

Troyes was echter nog niet verslagen. De thuisclub dwong Keylor Navas enkele keren tot ingrijpen. Uiteraard liet ook PSG zich niet onbetuigd, met onder meer enkele flitsende acties van Kylian Mbappé.

In de slotfase probeerde Troyes met opportunistisch spel nog iets te forceren, maar een sensationeel resultaat zat er niet in. Wijnaldum maakte de negentig minuten vol.

Bij de ploeg van Pochettino ontbraken onder anderen Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Neymar. Volgens verschillende Franse media wordt het sterrenensemble binnenkort uitgebreid met Lionel Messi.

Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.