Heerenveen zoekt middenvelder: 'Naam Serero gepasseerd'

Reacties

SC Heerenveen hoopt zich in de laatste vier dagen van de transferperiode nog te versterken met een ervaren middenvelder. Ajax-bankzitter Thulani Serero is één van de opties.

Heerenveen zoekt middenvelder: 'Naam Serero gepasseerd'

De 25-jarige Serero is dit seizoen niet zeker van een basisplaats bij Ajax. De Zuid-Afrikaan begon pas drie keer in de basis en mocht vijf keer invallen (één doelpunt). Bij SC Heerenveen is Serero één van de namen op het lijstje van manager voetbalzaken Hans Vonk.

'Wij hebben ons breed georiënteerd in onze zoektocht naar een ervaren middenvelder. Daarbij is de naam van Thulani gepasseerd, maar van concrete onderhandelingen met de speler of Ajax is nog geen sprake', vertelt Vonk aan Voetbal International. 'Het is voor ons zowel een optie om een speler te huren als te kopen.'

Heerenveen speelde donderdag tegen Feyenoord, dat door de Friezen met 1-2 werd verslagen, met Stefano Marzo, Joey van den Berg en Morten Thorsby op het middenveld. Mede vanwege de blessure van Simon Thern wil de huidige nummer elf van de Eredivisie graag een middenvelder met de nodige routine aan de selectie van interim-trainer Foppe de Haan, die als trainer van Ajax Cape Town al twee jaar met Serero werkte, toevoegen. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.