Heerenveen laat Sinkgraven in de winter nog niet gaan

Reacties

SC Heerenveen wil Daley Sinkgraven absoluut niet al in januari laten gaan. Met name Ajax werpt zich op als geïnteresseerde partij voor de tiener.

Heerenveen laat Sinkgraven in de winter nog niet gaan

De negentienjarige Sinkgraven mag zich met recht een van de revelaties uit de eerste helft van het Eredivisieseizoen noemen. Op het moment dat komende week de transferwindow opengaat, zal er dan ook weer dagelijks worden gespeculeerd over een vertrek van de talentvolle spelmaker. Dat weten ze in het Abe Lenstra Stadion ook.

'Ongetwijfeld,’ bevestigt technisch directeur Hans Vonk aan Voetbal International. Maar ik verwacht niet dat Daley nu al gaat, het is echt onze intentie om hem tot het eind van het seizoen voor SC Heerenveen te behouden.' Dat zou een streep door de rekening zijn van enkele geïnteresseerde clubs, waarvan met name Ajax zich nadrukkelijk profileert.

Bij monde van trainer Frank de Boer lieten de Amsterdammers zich de afgelopen week nog maar eens positief uit over Sinkgraven die nog tot 2017 vastligt in Friesland. 'Als hij snel komt, dan kan hij aan ons spel wennen. En hij zal gewoon gaan spelen als hij beter is dan anderen', aldus De Boer. Eerder gaf hij al aan dat Sinkgraven niet per se direct naar Amsterdam hoeft te komen. 'Hem kopen en nog een half jaar verhuren aan Heerenveen zou een optie kunnen zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.