Hateboer gebrand voor derby: 'We willen ons revancheren'

Reacties

Hans Hateboer begint na twee overwinningen met Jong Oranje met een goed gevoel aan de wedstrijd tegen SC Heerenveen. FC Groningen heeft volgens hem wat goed te maken.

Hateboer gebrand voor derby: 'We willen ons revancheren'

De verdediger, die vorige week zelf nog de openingstreffer maakte tegen Jong Cyprus (4-0), verwacht veel van de Derby van het Noorden. 'Het leeft bij iedereen. We willen ons graag revancheren voor de wedstrijd tegen FC Utrecht en het is mooi dat dit tegen SC Heerenveen kan. Ik heb er veel vertrouwen in', zegt de rechtsback op de clubwebsite.

Danny Hoesen stevent af op zijn eerste basisplaats bij de Groningers dit seizoen. Op de vrijdagtraining kreeg hij ook een hesje dat daarop duidde. 'We hebben een aantal goede versterkingen en het niveau op de training is omhoog gegaan. Het zijn goede en slimme spelers en iedereen weet dat hij scherp moet trainen. Het wordt tijd dat we die kwaliteit kunnen doortrekken naar de wedstrijden', aldus de aanvaller.

Balans
'Uiteraard willen we de supporters iets moois voorschotelen', zegt Michael de Leeuw. 'Wij zijn nog op zoek naar de juiste balans. Misschien ligt dat aan de wisselingen in de selectie, al is het voor iedereen duidelijk wat er wordt gevraagd. We hebben punten nodig om zo snel mogelijk aan te haken bij de subtop.'

Erwin van de Looi constateerde dat zijn (jeugd)internationals bijna allemaal goed zijn teruggekomen van hun uitstapjes, aldus de oefenmeester. Alleen Simon Tibbling had wat problemen met de terugvlucht, waardoor hij pas vrijdag terugkeerde. FC Groningen treft de Friezen zondag om 12.30 uur in het eigen stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.