Harroui scoort opnieuw en heeft deze keer wél reden voor een feestje

Reacties

Abdou Harroui is sterk begonnen aan zijn avontuur bij Frosinone. De voormalig Sparta-middenvelder was vorige week al trefzeker tegen kampioen Napoli (1-3 nederlaag) en scoorde zaterdag opnieuw. Daarmee droeg hij bij aan de verrassende 2-1 zege op Atalanta Bergamo.

Harroui scoort opnieuw en heeft deze keer wél reden voor een feestje
© Pro Shots
Frosinone
Frosinone
2 - 1
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Frosinone promoveerde in het afgelopen seizoen naar de Serie A en heeft onder meer Harroui aangetrokken in zijn missie om zich dit seizoen te handhaven op het hoogste niveau. De middenvelder werd overgenomen van Sassuolo en staat na twee competitieduels al op twee doelpunten. Daarmee heeft hij zijn Serie A-totaal voor Sassuolo reeds geëvenaard.

Tegen Napoli scoorde Harroui in de zevende minuut en tegen Atalanta was het zaterdag al in de vijfde minuut raak. De middenvelder lette goed op toen de bal werd veroverd, rende naar voren, kapte Berat Djimsiti en schoot raak. Ilario Monterisi maakte met een doelpunt uit een corner de 2-0.

Atalanta (met Teun Koopmeiners en Marten de Roon in de basis, Mitchel Bakker als invaller en de geblesseerde Hans Hateboer nog niet bij de wedstrijdselectie) kwam in de tweede helft niet verder dan de aansluitingstreffer van Duván Zapata. Daardoor hebben Atalanta en Frosinone na twee duels evenveel punten: drie stuks.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.