Hansie Hansie pakt salaris van minister-president

Reacties

Hans Kraay jr, op vrijdag of- maandagavond regelmatige gast bij Voetbal International op tv, doet deze week in de printeditie van VI uit de doeken dat hij qua verdiensten op het niveau zit van onze minister-president.

Hansie Hansie pakt salaris van minister-president

'Deze simpele boerenlul heeft het salaris van premier Rutte. Eigenlijk is dat natuurlijk lachwekkend', aldus Kraay over zijn tv-werkzaamheden en het inmiddels zeventien jaar durend dienstverband bij de commerciële zender SBS 6.

Hansie Hansie toont zich bijzonder openhartig in gesprek met de interviewers Freek Jansen en Marco Timmer, getuige ook enkele andere opmerkingen.

- 'Ik hoop dat Louis van Gaal mij een irritante klootzak vindt, maar ook dat hij vindt dat het altijd open en eerlijk is gegaan.'

- 'Of ik niet liever op de stoel van Genee wil zitten? Nee joh, wat ik doe is veel leuker.'

- 'We hebben afgesproken dat ik in de nabije toekomst dé Engelse boss word van De Graafschap.'

Nieuwsgierig naar het gehele hilarische interview met Kraay jr? Bestel of koop dan snel Voetbal International nr. 2 waarin de presentator ook uitgebreid ingaat op zijn bezigheden als trainer, zijn nieuwe club DOVO, zijn tv-plannen, de band met zijn vrouw Sophie en de waardering voor zijn vader en moeder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.