Hannover 96 wint ook na zwaar Europa League-duel

Hannover 96 heeft thuis gewonnen van 1. FC Köln. Hannover, dat zich donderdag ten koste van Standard Luik plaatste voor de kwartfinale van de Europa League, won de wedstrijd ruim met 4-1.

Hannover liep pas in de tweede helft uit op Köln. Na de openingstreffer van Lars Stindl maakte Kevin Pazzoni op slag van rust de gelijkmaker. Tijdens het tweede bedrijf benutte Jan Schlaudraff een strafschop, waardoor hij Hannover een nieuwe voorsprong bezorgde.

Vervolgens liet Mame Biram Diouf (foto) van zich horen. Met twee doelpunten tilde hij de score naar 4-1. Door de overwinning stijgt Hannover naar de zevende plaats, met 38 punten uit 26 wedstrijden. Köln moet genoegen nemen met de dertiende plaats. Foto: VI Images