Hannover 96 schrapt naam weinig enthousiaste Douglas

Douglas komt niet meer in aanmerking voor een contract bij Hannover 96. De Duitse club kreeg niet het gevoel dat de verdediger graag de overstap wilde maken.

Hannover 96 schrapt naam weinig enthousiaste Douglas

In de zoektocht naar een centrale verdediger kwam de naam Douglas bovendrijven bij Hannover 96. Maar inmiddels is de 'zeer goede aankoop' niet meer dan een gepasseerd station. 'Als hij had laten zien zeer geïnteresseerd te zijn in een overgang, dan hadden we gas gegeven', vertelde Hannover 96-manager Dirk Dufner aan Kicker. 'Maar dat was niet het geval. Hij is niet meer aan de orde.'

Douglas zou willen wachten op een betere aanbieding. De vraag is echter of hij daadwerkelijk zijn handen vrij heeft een nieuwe club te kiezen.

De 25-jarige verdediger dacht deze zomer gebruik te kunnen maken van zijn transfervrije status, maar lijkt daarbij nu afhankelijk van de opstelling van FC Twente. De speler heeft verzuimd vóór 15 mei met een aangetekende brief aan zijn werkgever te melden dat hij zijn dienstverband per 1 juli van dit jaar zou beëindigen.

Daardoor wordt de verbintenis tussen speler en club voor de duur van een jaar voortgezet. In dat geval kan FC Twente een transfersom bedingen als Douglas met een nieuwe werkgever op de proppen komt.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen