Handtekening ontbreekt onder contract Schreuder

Reacties

Onder het nieuwe en tot medio 2019 lopende contract dat FC Twente en trainer Alfred Schreuder eind vorig jaar overeenkwamen, ontbreekt nog steeds de handtekening van de clubleiding. Dat blijkt uit uitspraken in TC Tubantia van Joop de Winter en Hennie ten Hag, twee leden uit de raad van commissarissen van FC Twente.

Handtekening ontbreekt onder contract Schreuder

Volgens De Winter en Ten Hag betreft de contractverlenging met de 42-jarige trainer een mondelinge en niet getekende afspraak die toenmalig directievoorzitter Joop Munsterman heeft gemaakt zonder dat hij daar de rvc van in kennis stelde. De commissarissen betichten Munsterman van solistisch gedrag en voelen zich door hem besodemieterd. Nadat hij eerder al terugtrad als statutair directeur van FC Twente, legde Munsterman vorige week ook zijn functie als voorzitter neer.

Aldo van der Laan, de nieuwe voorzitter van FC Twente, wil niet ingaan op rechtsgeldigheid van de overeenkomst met Schreuder. 'Na het seizoen praten we hierover verder.' FC Twente heeft de contractverlenging met Schreuder nooit publiekelijk bekend gemaakt. De trainer bracht het nieuws zelf in oktober naar buiten, in een interview met Voetbal International.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.