Hamstringblessure Fellaini vergroot zorgen Van Gaal

Reacties

Louis van Gaal kampt met een ware blessuregolf in zijn selectie. De manager van Louis van Gaal kan donderdagavond in het Europa League-duel met FC Midtjylland (19.00 uur) ook geen beroep doen op Marouane Fellaini, blessuregeval nummer tien.

Hamstringblessure Fellaini vergroot zorgen Van Gaal

De boomlange Belg heeft last van een hamstringblessure en ontbreekt in de wedstrijdselectie. Een mri-scan moet uitwijzen of er sprake is van een scheurtje of 'slechts' een verrekking. Volgens Van Gaal is Fellaini geblesseerd geraakt omdat hij te veel wedstrijd op rij gespeeld heeft.

Fellaini hoeft zich in ieder geval niet eenzaam te voelen in de ziekenboeg van Manchester United. Daar heeft hij namelijk gezelschap van Antonio Valencia (voet), Matteo Darmian (schouder), Phil Jones (enkel), Marcos Rojo (schouder), Bastian Schweinsteiger (knie), Luke Shaw (enkel), Guillermo Varela (niet wedstrijdfit), Ashley Young (lies), Wayne Rooney (knie) en Cameron Borthwick-Jackson (ziek).

Door het vele blessureleed heeft Van Gaal een piepjonge selectie samen moeten stellen voor de wedstrijd in Denemarken tegen FC Midtjylland. Paddy McNair, Donald Love, Regan Poole, Joe Riley, Andreas Pereira, Will Keane en James Weir maken deel uit van de achttienkoppige groep, aangevuld met de nog altijd jonge spelers Jesse Lingard, Anthony Martial en Memphis Depay. David De Gea, Sergio Romero, Chris Smalling, Daley Blind, Michael Carrick, Ander Herrera, Morgan Schneiderlin en Juan Mata moeten voor de nodige ervaring zorgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.