'Halen van Drogba bewijst daadkracht van Galatasaray'

Lees een uitgebreid interview met Sneijder in Voetbal International 5. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel. Klik hier voor de inhoud van het nieuwe nummer.

'Halen van Drogba bewijst daadkracht van Galatasaray'

Nadat de overgang van Wesley Sneijder met veel tromgeroffel was beklonken trok Galatasaray ook Didier Drogba (foto) aan. De voormalige spits van Chelsea verpieterde in China (Shanghai Shenhua) en kon transfervrij worden opgehaald.

'Dat zegt wel iets over de daadkracht van Galatasaray hè', reageert een verheugde Sneijder. 'Drogba is een geweldige speler natuurlijk. Zo'n spits wil iedereen wel in zijn selectie hebben toch?!'

Sneijder werd in Istanbul al snel geafficheerd als de opvolger van Gheorghe Hagi en is natuurlijk aangetrokken voor de nummer tien-positie van Galatasaray. 'Ik moet de man achter de diepe spits worden', bevestigt hij.

'Het systeem waarin we spelen kun je misschien het beste omschrijven als 4-2-3-1, maar het kan ook veranderen naar 4-3-3 met de punt naar voren of naar achteren op het middenveld. Mij maakt het niet uit hoe we spelen, als ik maar kan voetballen op de manier waarop ik me het beste voel. En ik heb het idee dat ik dat bij deze club kan.' (Thijs Slegers)



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen