Hahn: 'Ik had bijna alles, maar bijna is niet genoeg'

Reacties

Uitblinken, maar uiteindelijk wel met lege handen staan. Het overkwam PEC Zwolle-doelman Warner Hahn zaterdagavond op bezoek bij FC Twente (2-0 nederlaag).

Hahn: 'Ik had bijna alles, maar bijna is niet genoeg'

Hahn leek lange tijd niet te kloppen. De huurling van Feyenoord maakte onder meer drie grote kansen van FC Twente onschadelijk, maar had geen passend antwoord op de sterke slotfase van de Tukkers. 

Volgens PEC-trainer Ron Jans had zijn ploeg alleen al een punt verdiend op basis van het keeperswerk van Hahn. 'Voor mij is het wel lekker natuurlijk dat ik goed gespeeld heb, maar het resultaat is belangrijker', zei de goalie in gesprek met de NOS. 'Ik ben blij dat ik de ploeg kan helpen met reddingen, maar het is wel zonde dat we uiteindelijk toch verliezen.'

Bijna
'Het duurde heel lang voordat Twente tot scoren kwam, waardoor je hoopt op een gelijkspel. Maar het mocht niet zo zijn. Ik had bijna alles, maar bijna is niet genoeg', aldus Hahn, die niet tevreden was over het spel van Zwolle. 'Het was voetballend niet goed. In ieder geval niet zoals wij gewend zijn, al hebben we wel wat kansjes gehad.'

Op dinsdag 7 april wacht voor PEC Zwolle een herkansing tegen FC Twente. In De Grolsche Veste wacht namelijk de halve finale van het toernooi om de KNVB-beker. Uitblinker Hahn heeft er zin in. 'Ik ga in ieder geval met een goed gevoel terug naar Enschede', besluit de 22-jarige sluitpost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.