Gudelj dient contract bij NAC uit ondanks kritiek

Reacties

Trainer Nebojsa Gudelj dient zijn tot medio 2015 lopende contract uit bij NAC Breda. Dat stelt algemeen directeur Justin Goetzee van de West-Brabantse club. 'Wij hebben heel veel vertrouwen in Gudelj. Zijn positie staat absoluut niet ter discussie.'

Gudelj dient contract bij NAC uit ondanks kritiek

De druk op de coach nam de voorbije weken toe na nederlagen tegen AZ (3-0) en PEC Zwolle (2-1). Vanuit een deel van de spelersgroep klonk off the record kritiek en ook de verschillende colonnes rondom de club begonnen zich te roeren. De 2-1 overwinning van afgelopen zaterdag op Heracles Almelo leek daarom als geroepen te komen voor Gudelj.

Goetzee zegt tegen Voetbal International zich niet door resultaten te laten leiden. 'Wij willen rust. Ook na een paar nederlagen raken wij niet in paniek. Ja, ik weet dat het uitspreken van vertrouwen in een trainer in de voetballerij vaak de voorbode is voor ontslag, maar ik benadruk dat Gudelj zijn contract bij NAC gewoon uitdient.'

Deze week kan Gudelj met zijn elftal belangrijke stappen zetten op weg naar lijfsbehoud. Woensdagavond wacht voor de huidige nummer tien van de Eredivisie het uitduel met NEC, terwijl zaterdag Roda JC op bezoek komt in Breda.

Lees deze week in VI een uitgebreid interview met Anthony Lurling, die bij NAC botste met Nebojsa Gudelj en vertrok naar SC Heerenveen. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.