Guardiola wil praten met artsen na uitvallen Boateng

Reacties

Jérôme Boateng haalde zaterdag weer het einde van de wedstrijd niet. Voor trainer Josep Guardiola aanleiding een gesprek aan te knopen met de medische staf van Bayern München.

Guardiola wil praten met artsen na uitvallen Boateng

'We moeten nog maar een keer met de artsen gaan praten', zei de Spaanse coach nadat hij zaterdag Boateng tegen 1. FC Köln (2-0 winst) in de 55ste minuut naar de kant had moeten halen. 'Jérôme moet er steeds voortijdig uit. Maar we kunnen niet elke wedstrijd een verdediger wisselen. Verdedigers spelen normaal gesproken van de eerste tot de laatste minuut.'

Guardiola heeft niet veel speelruimte om Boateng rust te geven. Holger Badstuber en Javi Martínez zijn voorlopig nog uitgeschakeld door blessures, terwijl aankoop Mehdi Benatia aanpassingsproblemen kent. De Duitse international moet daarom op zijn tanden bijten.

Volgens Boateng is er geen reden voor zorgen over zijn spierblessure. 'Het is niets ernstigs en de wissel was een voorzorgsmaatregel', aldus de verdediger, die desondanks een vraagteken is voor het Champions League-duel met CSKA Moskou van dinsdag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.