Guardiola: 'Manchester United kan ons echt verslaan'

Reacties

Bayern München moet in de ogen van trainer Josep Guardiola rekening houden met een opstanding van het in eigen land kwakkelende Manchester United.

Guardiola: 'Manchester United kan ons echt verslaan'

Guardiola laat zich geen zand in de ogen strooien door de sportieve problemen van Manchester United in Engeland. 'Het is een van de grootste clubs in de wereld, ongeacht de huidige situatie', aldus de Spanjaard een dag voor het Champions League-duel op Old Trafford.

'Ik weet diep in mijn hart tegen welk team we komen te staan. Misschien hebben ze geen goed seizoen in de Premier League, maar ze hebben het zeer goed gedaan in de Champions League', aldus Guardiola.

'En als ik Wayne Rooney zie, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Ryan Giggs, Danny Welbeck of Javier Hernandez, ik ken ze allen zeer goed. Ik ben op de hoogte van de kwaliteiten van deze spelers.'

Guardiola waarschuwt voor de kracht van Manchester United zich op te kunnen richten op het moment dat het moet. 'Ik weet niet waarom het niet draait in de Premier League, maar een of twee wedstrijden kunnen ze de beste prestatie van het seizoen neerzetten. Ze kunnen ons verslaan, dat is de waarheid.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.