Guardado laat zich zien op groepstraining PSV

Reacties

PSV mag hopen op het meespelen van Andrés Guardado in de topper tegen Ajax van zondag. De Mexicaanse routinier verscheen vrijdagochtend op het trainingsveld voor de groepstraining.

Guardado laat zich zien op groepstraining PSV

De selectie van trainer Phillip Cocu betrad vrijdag rond kwart voor elf het veld van De Herdgang, met daarbij ook Guardado. Opmerkelijk, aangezien het de verwachting was dat hij nog lang niet fit zou zijn. De middenvelder raakte in de slotfase van het Champions League-duel met Manchester United (2-1 winst) geblesseerd aan zijn enkel.

De prognose was daarna dat hij vier tot zes weken niet inzetbaar zou zijn. Tweeënhalve week na het oplopen van die kwetsuur verscheen hij dus echter alweer op het Eindhovense trainingsveld. Ogenschijnlijk probleemloos werkte hij de warming up, pass-trap-oefeningen en het positiespel af. Ook Nicolas Isimat-Mirin deed met de groep mee, Jetro Willems vervolgde de sessie apart.

Guardado, die zelf denkt te kunnen spelen, miste de wedstrijden tegen Heracles Almelo, SC Cambuur (beker), NEC en CSKA Moskou. Eerder op de dag werd ook al bekend dat de Mexicaanse interim-bondscoach Ricardo Ferretti de middenvelder 'gewoon' in zijn selectie had opgenomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.