Grosskreutz en Kravets op weg naar VfB Stuttgart

Reacties

VfB Stuttgart lijk twee nieuwe spelers binnen te hebben. Artem Kravets en Kevin Grosskreutz hebben namelijk de medische keuring doorstaan bij de nummer vijftien van de Bundesliga. Stuttgart moet nog wel een akkoord bereiken met de huidige werkgevers van de beoogde aanwinsten.

Grosskreutz en Kravets op weg naar VfB Stuttgart

Grosskreutz (foto) vertrekt dus waarschijnlijk bij Galatasaray zonder ook maar een minuut voor de Turkse topclub gespeeld te hebben. De 27-jarige middenvelder was de eerste helft van het seizoen niet speelgerechtigd voor Galatasaray, omdat het papierwerk afgelopen zomer niet op tijd in orde was, en traint momenteel bij zesdeklasser Westfalia Wickede om zijn conditie op peil te houden.

Kravets is bij Dinamo Kiev geen vaste basiskracht meer en staat open voor een vertrek. 'We moeten de formaliteiten met Dinamo nog afwikkelen', zegt technisch manager Robin Dutt op de Stuttgart-site. 'Ook met Galatasaray zijn we nog niet helemaal rond. Wij hopen dat een bevestiging snel volgt. Kevin moet zijn winnaarsmentaliteit gaan toevoegen aan ons elftal. Hij is op verschillende posities inzetbaar en is een enorme versterking voor ons.'

Stuttgart hoopt Grosskreutz definitief over te nemen, terwijl het bij Kravets gaat om een huurconstructie. Als de laatste details met Dinamo besproken zijn, leent Stuttgart hem voor de rest van dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.