Grootverdieners verlaten Roda JC, Dijkhuizen mag niet weg

Reacties

Roda JC Kerkrade wordt in rap tempo verlost van een paar spelers die zwaar op de loonlijst drukken. Na Anouar Kali (FC Utrecht) en Mark-Jan Fledderus (Heracles Almelo) staat ook Ard van Peppen voor een vertrek.

Grootverdieners verlaten Roda JC, Dijkhuizen mag niet weg

De linksback staat opnieuw in de concrete belangstelling van Willem II, dat het salaris van 240 duizend euro eerder reden vond de interesse af te kappen. Voor Van Peppen bestaat ook belangstelling van een niet nader genoemde club uit Schotland.

Spits Krisztián Németh zal vermoedelijk eveneens niet terugkeren in het shirt van Roda JC. De Hongaar hoopt zo snel mogelijk een nieuwe club te vinden in zijn geboorteland.

Ook in rechtsback Henk Dijkhuizen (foto) van de Kerkradenaren is veel interesse. FC Utrecht, Go Ahead Eagles en het Duitse Greuter Fürth hebben hem in het vizier. Dijkhuizen heeft echter te horen gekregen dat Roda hem niet wil laten gaan. 'Ze willen absoluut niet meewerken aan een vertrek', bevestigt de Hagenaar.

'Ik weet dat er belangstelling voor me is, maar ik laat alles nu in handen van mijn zaakwaarnemer. Dat Roda me zo graag wil houden, beschouw ik als een groot compliment. Ik zou het ook zeker geen ramp vinden hier nog één of twee seizoenen te blijven. Kampioen worden is ook weleens leuk.'

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.