Groenendijk haalt met Castillion tweede ex-Ajacied

Reacties

Ex-Ajacied Geoffrey Castillion vervolgt zijn loopbaan bij Universitatea Cluj in Roemenië. Bij die club is voormalig Jong Ajax-trainer Alfons Groenendijk technisch directeur en George Ogararu trainer.

Groenendijk haalt met Castillion tweede ex-Ajacied

De sterke spits tekent een contract voor anderhalf jaar in Cluj. 'Geoffrey was een van de grootste talenten van de jeugdopleding van Ajax', meldt Ogararu, die zelf ook vier seizoenen onder contract stond in Amsterdam, op de clubwebsite. 'Hij is nog jong, maar heel erg sterk. Samen met Alfons Groenendijk heb ik hem overtuigd hierheen te komen.'

Castillion (23) zal in Roemenië hopen zijn wat in het slop geraakte loopbaan nieuw leven in te blazen. Het voormalige talent brak bij Ajax nooit door en kon ook bij RKC Waalwijk, Heracles Almelo en NEC Nijmegen maar nauwelijks overtuigen. Nadat zijn contract in Nijmegen afliep, zocht Castillion zijn heil in augustus van dit jaar bij het Amerikaanse New England Revolution.

Die ploeg haalde in de Major League Soccer de finale van de play-offs, waarin het met 2-1 verloor van Los Angeles Galaxy. De inbreng van Castillion bleef met een invalbeurt van een klein kwartier echter zeer beperkt. Hij voegt zich bij de huidige nummer elf van Roemenië bij een ander voormalig Ajax-talent. Begin september haalde Groenendijk ook al verdediger Danzell Gravenberch naar Cluj.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.