Groenendijk als een filmster ontvangen in Cluj

Reacties

Universitatea Cluj en Fons Groenendijk hebben hun samenwerking bezegeld. De nieuwe technisch directeur van de Roemeense club werd door George Ogararu, de nieuwe trainer, binnengehaald.

Groenendijk als een filmster ontvangen in Cluj

'George heeft meerdere keren gezegd dat hij onder de indruk is van mijn werkwijze. Hoe ik trainingen opbouw en talenten begeleid', aldus Groenendijk tegenover de NOS. Vanaf het seizoen 2006/07 was Ogararu speler van Ajax, waar Groenendijk op dat moment assistent-trainer was.

Groenendijk zette zijn handtekening onder een contract tot het eind van dit seizoen. Hij treedt in dienst als technisch directeur, maar gaat ook Ogararu assisteren. 'Ze hebben me als een filmster ontvangen. Ik voelde dat zij er alles aan deden om mij binnen te halen. Ik heb de afgelopen dagen rondgekeken en ik moet zeggen dat het er allemaal goed uitziet.'

Universitatea Cluj contracteerde vorige week ook Danzell Gravenberch, die de eerste helft van afgelopen seizoen met Groenendijk samenwerkte bij Jong Ajax. Vanaf januari speelde hij op huurbasis voor NEC. De twintigjarige middenvelder wist de Nijmegenaren niet voor degradatie te behoeden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.