Grim roept Hendriks en Bijen op voor Jong Oranje

Reacties

Ajax-spits Sam Hendriks en FC Twente-verdediger Peet Bijen zijn aan de selectie van Jong Oranje toegevoegd. Het duo werd door coach Fred Grim opgeroepen nadat Wesley Hoedt en Daley Sinkgraven geblesseerd hadden afgehaakt.

Grim roept Hendriks en Bijen op voor Jong Oranje

Zonder de Lazio-verdediger en de Ajax-middenvelder in de gelederen was Jong Oranje donderdag met 1-0 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Wit-Rusland. Voor Hendriks lonkt zijn debuut voor Jong Oranje, terwijl Bijen (links op de foto) al vier jeugdinterlands achter zijn naam heeft staan.

Dinsdag volgt het volgende EK-kwalificatieduel als het bezoek aan concurrent Jong Slowakije op het menu staat. Grim haalde eerder PSV-verdediger Jory de Wijs ook al bij zijn spelersgroep.

Jong Oranje gaat in Groep 8 aan de leiding met negen punten uit vier duels. Turkije volgt met een wedstrijd minder op drie punten, terwijl dat ook geldt voor Slowakije. Die ploeg won onlangs nog met 1-3 van Nederland in De Goffert. Wit-Rusland heeft ook zes punten, al had die ploeg daar vier duels voor nodig. Cyprus is de puntloze hekkensluiter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.