Griezmann imiteert Drake, Sommer heeft ander perspectief

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Griezmann imiteert Drake, Sommer heeft ander perspectief

Topscorer vol vertrouwen
Frankrijk mag nog een wedstrijd spelen op het EK in eigen land. Aanvaller Antoine Griezmann gelooft in het succes. 'We kunnen het doen.' De aanvaller is zelf met zes goals de grootste reden voor het Franse geloof in eigen kunnen.

Juich-move gestolen van Drake
Griezmann vierde zijn twee goals tegen Die Mannschaft op een wat aparte manier, die volgens een oplettende kijker wel erg veel weg had van de moves van zanger Drake. En daar kon Griezmann op zijn beurt dan weer wel om lachen.

Finnbogason ziet Frankrijk de IJslandse haka stelen
Beter goed gejat dan slecht bedacht... Alfred Finnbogason vindt het niet erg dat de Fransen donderdagavond na de 2-0 zege op Duitsland de IJslandse haka leenden om de finaleplek te vieren, maar 'het is niet aardig om te stelen', sprak de spits op Twitter.

Sterke Duitse verdediger complimenteert Frankrijk
Ondanks de 2-0 nederlaag donderdagavond in de halve finale tegen Frankrijk is de Duitse verdediger Benedikt Hรถwedes zo sportief om de complimenten te geven aan de winnaar en vooral uitblinker Antoine Griezmann, die beide goals maakte. Ook de vliegende tackle van de verdediger zelf, waarmee hij nog wel Olivier Giroud van een treffer hield, kon de uitschakeling niet voorkomen.

Sportief
Volgens Mesut ร–zil komt het bereiken van de EK-finale Frankrijk toe. 'Na alle discussie en veiligheidsmaatregelen sinds november 2015 (aanslagen in Parijs, red.) in heel het land, verdienen de Fransen dit', reageert de middenvelder op zijn Twitter. En dat is zeer sportief, zo vlak na zelf te zijn uitgeschakeld.

Weggestuurde Benzema geniet
Karim Benzema, die door Franse voetbalbond werd verbannen uit de Franse selectie vanwege een seksrel, geeft toch de complimenten aan het Franse nationale team en de staf. In de finale moet blijken of zijn (voormalige) ploeggenoten het wederom zonder hem kunnen.

Ontlading bij jongeling
De ontlading is groot bij Samuel Umtiti na het bereiken van de finale met Frankrijk dankzij de 2-0 zege op Duitsland! Zou het linkeroor van Antoine Griezmann nog goed werken na de schreeuw van Umtiti? Ook eentje om over na te denken: de finale gaat pas de derde interland voor de kersverse aanwinst van Barcelona worden.

Pogba zingt met zijn vrienden
Ook de dolgelukkige Paul Pogba verschijnt op twitter na de zege.

Familiekiekje voor Matuidi
Blaise Matuidi gaat na de 2-0 overwinning op Duitsland op de foto met zijn familie.

Kroos verwijt het team niets
Volgens de Duitse middenvelder Toni Kroos heeft zijn ploeg er alles eraan gedaan in de verloren halve finale tegen Frankrijk. 'We moeten onze hoofden omhoog houden. Bedankt voor de geweldige steun', zo richt hij zich op Twitter tot zijn fans.

Podolski blijft positief
Lukas Podolski zag al snel de voordelen in van de uitschakeling op het EK. Hij kan nu weer wat tijd doorbrengen met zijn familieleden, al had hij dat ongetwijfeld nog wat dagen uit willen stellen.

Ronaldo loopt warm
Cristiano Ronaldo deelt op Twitter een foto van .... zichzelf. De vedette van Portugal, ook dit toernooi weer van doorslaggevend belang, heeft in de finale de kans zijn ultieme wens werkelijkheid te maken. Het winnen van een hoofdprijs met Portugal.

Sommer geniet van de zomer
Yann Sommer is wel klaar met het EK. De doelman werd met de Zwitserse nationale selectie in de achtste finale uitgeschakeld door Polen en bekijkt alles nu vanuit een heel ander perspectief.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.