Greuther Fürth houdt tegenvallend HSV in leven

Reacties

Rafael van der Vaart houdt met Hamburger SV hoop op handhaving, al was het optreden in de eerste promotie/degradatiewedstrijd tegen Greuther Fürth een teleurstelling (0-0).

Greuther Fürth houdt tegenvallend HSV in leven

Dankzij de zestiende plaats in de reguliere competitie had HSV nog een ontsnappingsroute gevonden om de titel van Bundesliga-Dino in ere te houden. Sinds de oprichting van de Duitse profliga, in 1963, speelt de club als enige onafgebroken op het hoogste niveau. Een dubbele confrontatie om promotie/degradatie tegen de nummer drie van de Tweede Bundesliga bood een uitvlucht.

Maar in de eerste helft van het tweeluik tegen Greuther Fürth, met voormalig FC Groningen-speler Tim Sparv in de gelederen, maakten Die Rothosen een belabberde indruk. De ploeg van trainer Mirko Slomka was op eigen veld de mindere van de gasten, die verzuimden het betere spel uit te drukken in de score. Na rust was het voetbal van de gastheren iets beter, maar tot veel doelgevaar leidde het niet. Ook Van der Vaart kon het verschil niet maken.

Met het doelpuntloze gelijkspel leeft HSV nog, maar gezien het vertoonde spel is handhaving zeker geen uitgemaakte zaak als het zondag op bezoek gaat bij Greuther Fürth.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.