Graafschap-aanvoerder Van de Pavert verhuist naar PEC

Reacties

PEC Zwolle neemt Ted van de Pavert transfervrij over van De Graafschap. De verdediger tekent voor drie seizoenen in de Hanzestad.

Graafschap-aanvoerder Van de Pavert verhuist naar PEC

De 24-jarige Van de Pavert was aanvoerder van De Superboeren, die nog steeds niet weten op welk niveau ze volgend seizoen actief zijn. De Graafschap blijft na de degradatie mogelijk toch in de Eredivisie, omdat FC Twente mogelijk wordt teruggezet.

Van de Pavert gebruikte zijn aflopende contract intussen om een nieuwe sportieve uitdaging te zoeken, die hij vond in Zwolle. 'We hadden Ted graag willen behouden, maar konden hem geen zekerheid geven inzake het spelen in de Ere- of Eerste Divisie', aldus technisch directeur Peter Hofstede van De Graafschap op de clubsite.

Na een half voetballeven bij De Graafschap, waarvan vijf jaar als basisspeler in het eerst elftal, zoekt de geboren Doetinchemmer net als collega-verdediger Robin Pröpper zijn geluk dus elders. Hofstede begrijpt die keuze, maar betreurt hem wel. 'Naast zijn voetballende kwaliteiten was Ted een prima uithangbord voor de club. Een speler met het echte De Graafschap-DNA.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.