Gouden wissel helpt Inter aan punt bij hekkensluiter Hellas

Hellas Verona leek zondagmiddag op weg naar een enorme stunt tegen Internazionale, maar een 3-1 voorsprong werd weggegeven: 3-3. Invaller Ivan Perisic (foto) was de redder van Inter.

Urby Emanuelson zat bij Hellas Verona negentig minuten lang op de bank en zag hoe Inter al in de achtste minuut op voorsprong kwam door een treffer van Jeison Murillo. De thuisploeg kwam vijf minuten later alweer op gelijke hoogte toen Filip Helander met een kopbal trefzeker was uit een corner.

Drie minuten later werd er wederom gejuicht in Verona, want ook Eros Pisano liet zien een prima kopper te zijn: 2-1. De luchtmacht van de nummer laatst van Italië bleek Inter twaalf minuten na rust wederom te machtig te zijn. Dit keer was het Artur Ionita die zijn naam op het scorebord zette. Mauro Icardi bracht de spanning al snel terug en in de 78ste minuut maakte Perisic (foto), die direct na rust Felipe Melo had afgelost, op aangeven van Rodrigo Palacio de comeback compleet. Hellas kreeg via Gilberto en Luca Marrone nog enorme kansen op de winnende treffer, terwijl Icardi aan de andere kant faalde met een kopbal.

Door de remise is Inter er niet in geslaagd de derde plaats van Fiorentina, dat zaterdag 1-1 speelde bij Bologna, over te nemen. De Milanezen blijven vierde met acht punten minder dan koploper Napoli, dat bovendien een wedstrijd minder gespeeld heeft. Hellas Verona draagt de rode lantaarn in Italië en heeft een achterstand van negen punten op de 'veilige' zeventiende plek.