Gómez schiet Besiktas steviger aan kop in topscorersduel

Reacties

Mario Gómez heeft er met twee treffers voor gezorgd dat Besiktas zijn voorsprong in de Turkse Süper Lig heeft uitgebouwd tot vier punten. De Duitser won de confrontatie met Samuel Eto'o (1-5).

Gómez schiet Besiktas steviger aan kop in topscorersduel

Na het gelijkspel tussen Fenerbahçe en Galatasaray (1-1) kon Besiktas goede zaken doen bij winst. Maar daarvoor moest wel worden afgerekend met Antalyaspor, dat zich met een zege eveneens zou melden in de strijd bovenin. Oudgediende Eto'o (34) maakte met zijn zevende van het seizoen de openingstreffer van Necip Uysal nog ongedaan (1-1), maar daarna was het woord aan de dertigjarige Gómez.

Met zijn zevende en achtste van deze competitie loste hij niet alleen Tómas Necid af als topscorer van de Turkse competitie, met die treffers een kwartier voor en na rust zette hij Besiktas ook op het spoor naar de overwinning. Olcay Sahan en Cenk Tosun dikten daarna de score nog wat aan (1-5).

Door de zege staat Besiktas na negen speelronden op 22 punten, vier meer dan Galatasaray en Fenerbahçe. Antalyaspor blijft achtste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.