Goaltjesdief De Kogel ontvangt Bronzen Stier

Reacties

Go Ahead Eagles-spits Leon de Kogel is uitgeroepen tot beste speler van de tweede periode. De aanvaller ontvangt de bijbehorende Bronzen Stier voorafgaand aan het competitieduel met Fortuna Sittard van komende vrijdag.

Goaltjesdief De Kogel ontvangt Bronzen Stier

De Kogel is dit seizoen op dreef als aanvalsleider van de Eerstedivisionist uit Deventer. De 24-jarige ex-speler van FC Utrecht voert de ranglijst van topscorers aan met Thomas Verhaar (Sparta Rotterdam), met veertien treffers in zeventien speelronden. Hij kreeg de meerderheid van de stemmen van zowel de aanvoerders en trainers in de Jupiler League als het publiek.

Sparta-coach Alex Pastoor ontvangt de prijs voor beste trainer van de tweede periode. Hij leidde de Kasteelclub naar de periodetitel, door NAC Breda nipt voor te blijven. De Rotterdammers gaan overigens ook aan kop in de Jupiler League, met 39 punten uit zeventien duels.

De negentienjarige Vito van Crooy (VVV-Venlo) werd gekozen tot beste talent en ploeggenoot Ralf Seuntjens kroonde zich, net als De Kogel, met zeven goals tot topscorer van de periode. De aanvaller van de Limburgers had echter minder tijd nodig om tot dat aantal te komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.