Go Ahead verslaat Swansea in strijd om ADO-talent

Reacties

Go Ahead Eagles heeft Swansea City afgetroefd in de strijd om Robin van der Meer. De Deventer Eredivisieclub neemt de negentienjarige verdediger over van ADO Den Haag, waar hij aanvoerder was van de A1-junioren.

Go Ahead verslaat Swansea in strijd om ADO-talent

Van der Meer liep vorige week stage bij Go Ahead en maakte een goede indruk op de clubleiding. 'De komst van Robin past precies in het beleid van onze club jonge, talentvolle en gretige jongens een podium te bieden en de kans te geven op een mooie groei', zegt trainer Foeke Booy op de clubwebsite over de jeugdinternational.

Waar Van der Meer inmiddels een tweejarig contract (met een optie voor nog een seizoen) op zak heeft, hoopt Go Ahead ook nog Lars Veldwijk over te nemen van Excelsior. FC Utrecht heeft eveneens interesse in de topscorer van de Jupiler League. Afgelopen winter had degradant Roda JC de 22-jarige spits al op de korrel.

Donderdag kreeg Go Ahead wel een tegenvaller te verwerken. De van AZ gehuurde Erik Falkenburg verkoos een transfer naar NAC Breda boven een langer verblijf in De Adelaarshorst, waar voor Go Ahead-begrippen een vorstelijke aanbieding klaar lag voor de Leidenaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.