Go Ahead tegen Ferencváros in Europa League

Reacties

Hongarije is de eerste bestemming van het Europese avontuur van Go Ahead Eagles. De club uit Deventer neemt het in de eerste ronde voorronde van de Europa League op tegen Ferencváros en begint met een thuiswedstrijd.

Go Ahead tegen Ferencváros in Europa League

Uit de loting in het Zwitserse Nyon kwam Ferencváros naar voren als eerste opponent. De Deventenaren nemen het op 2 en 9 juli op tegen de Hongaren. Go Ahead speelt de thuiswedstrijd op 2 juli in Emmen wegens werkzaamheden aan  de eigen Adelaarshorst.

Go Ahead verzekerde zich via het Fair Play-klassement van Europees voetbal. De goede positie in het sportiviteitsklassement mocht in de reguliere competitie niet baten, de Deventenaren degradeerden via de nacompetitie uit de Eredivisie. De club van hoofdtrainer Dennis Demmers was de laatste weken erg actief op de transfermarkt. De voorbereiding op komend seizoen is inmiddels al van start gegaan.

Met de loting voor de eerste kwalificatieronde is het startsein gegeven voor een nieuwe editie van de Europa League. 102 clubs komen in de eerste voorronde van het UEFA-toernooi al in actie. De Europese voetbalbond heeft de uitkomst van de loting gepubliceerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.