Go Ahead laat De Kogel onbestraft, Kluivert op proef

Reacties

De tirade van Leon de Kogel blijft verder onbestraft. Go Ahead Eagles legt de spits geen straf op. De Eredivisionist heeft Quincy Kluivert op proef.

Go Ahead laat De Kogel onbestraft, Kluivert op proef

De Kogel slingerde vrijdag enkel krachttermen richting het publiek nadat hij was gewisseld. De aanvaller heeft al zijn excuses gemaakt voor zijn gedrag. In een gesprek met technisch manager Dennis Bekking toonde hij zich dinsdag opnieuw schuldbewust. Daarmee is de zaak gesloten. De Kogel wordt niet bestraft.

Go Ahead richt de blik op de (sportieve) toekomst. Die is waarschijnlijk niet besteed aan Kenny Teijsse en Kevin Brands. De verdediger staat aan de vooravond van een transfer naar de Verenigde Staten. 'De club waar het om gaat is San Francisco Deltas. Als clubs zijn we er nagenoeg uit; daarnaast is het wachten op de werkvergunning voor Kenny. Als die niet vóór 1 februari – het einde van onze transferperiode – rond is, kan de deal geen doorgang vinden', geeft Bekking uitleg op de clubwebsite. Brands is in onderhandeling met het Turkse Samsunspor.

Go Ahead verwelkomde ook twee proefspelers voor de Deventer beloftes. Naast Jonathan Okita probeert Quincy Kluivert indruk te maken. Beiden maakten hun opwachting in het oefenduel met Jong Cambuur. De oudste zoon van Kluivert is tot einde van de week bij Go Ahead.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.