KNVB schorst De Koning voor degradatiekraker

Reacties

Hans de Koning neemt zondagmiddag op bezoek bij Excelsior op de tribune plaats. De Go Ahead Eagles-trainer is voor één duel geschorst nadat hij naar de tribune werd gestuurd door arbiter Danny Makkelie.

KNVB schorst De Koning voor degradatiekraker

Dat gebeurde afgelopen vrijdag tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ (1-3). De Koning deed bij Makkelie zijn beklag na een vermeende buitenspelgoal van de Alkmaarders en werd vervolgens weggestuurd.

De aanklager betaald voetbal van de KNVB deed een schikkingsvoorstel van twee duels, waarvan één voorwaardelijk. Dat voorstel is inmiddels geaccepteerd door de hekkensluiter in de Eredivisie.

Go Ahead staat met twaalf punten uit achttien wedstrijden op de achttiende plaats. Excelsior doet het iets beter als nummer vijftien en neemt het zondag om 14.30 uur in eigen huis op tegen de bezoekers uit Deventer.

Transfers
Go Ahead Eagles hoopt de selectie nog voor het sluiten van de transferwindow wat op te schonen. Zo was Kevin Brands op proef bij Dundee FC, maar is er voor de middenvelder ook interesse van andere buitenlandse clubs en uit de Jupiler League. Kenny Teijsse staat in de belangstelling van een Amerikaanse club uit de tweede divisie en Jerry van Ewijk en Mo Hamdaoui mogen de club verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.