Go Ahead Eagles rest van het seizoen zonder David

Reacties

Chris David komt de rest van het seizoen niet meer in actie. De middenvelder heeft in het gewonnen duel met MVV Maastricht (1-2) de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd.

Go Ahead Eagles rest van het seizoen zonder David

David verdraaide in Limburg zijn knie, waarna maandag uit onderzoek bleek dat het gevreesde scenario waar was. Door deze zware blessure wacht hem een lange revalidatie van zes tot negen maanden. Een flinke domper voor de speler die afgelopen zomer naar Deventer kwam om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

David doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en stapte in 2013 als grote belofte over naar Fulham. Na twee jaar mocht hij vertrekken uit Londen en haalde de club uit Enschede hem terug. Uiteindelijk liep het tweede verblijf van David bij Twente - de Tukkers huurden hem de voorbije twee seizoenshelft van de Engelsen - niet uit op een langere samenwerking, waarna hij bij Go Ahead tekende.

David, die met de Deventer club zijn Eredivisie-wens in vervulling hoopt te laten gaan, speelde dit seizoen acht duels en scoorde daarin één keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.