Giroud ziet samenwerking met Vardy bij Arsenal zitten

Reacties

Jamie Vardy is op weg naar Arsenal. Leicester City-manager Claudio Ranieri bevestigt de geruchten en Olivier Giroud heet de spits zelfs al van harte welkom in Londen.

Giroud ziet samenwerking met Vardy bij Arsenal zitten

'Er is me verteld dat Jamie bij ons wil komen voetballen. Dat is erg goed nieuws voor ons. Ik denk dat we een goed koppel kunnen vormen', loopt Arsenal-spits Giroud tegenover Sky Sports alvast vooruit op de transfer. 'De geruchten over hem zijn allemaal waar', laat Ranieri op zijn beurt weten aan La Gazzetta dello Sport.

Arsenal zou de door Leicester gevraagde 25 miljoen euro op tafel leggen voor Vardy, die afgelopen seizoen 24 keer trefzeker was namens de kampioen van Engeland. De 29-jarige spits bereidt zich met Engeland voor op het EK, maar zou zijn vrije dagen nu gebruiken om de laatste formaliteiten rond zijn overgang af te handelen.

'Ik ben altijd blij met concurrentie', vervolgt Giroud. 'De manager wilde minimaal één of twee spitsen aan de selectie toevoegen, dus ik verwachtte al een topper. Hopelijk scoort hij net zo makkelijk als hij voor Leicester deed en helpt hij ons volgend seizoen aan de landstitel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.