Giroud reageert gevat na kritiek op taalontwikkeling

Reacties
Giroud reageert gevat na kritiek op taalontwikkeling
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Australië-aanvaller Jason Cummings was na de WK-wedstrijd tegen Frankrijk niet zo blij met Kylian Mbappé en Olivier Giroud, die hem in zijn zoektocht naar een shirt negeerden. Giroud heeft inmiddels met een knipoog gereageerd.

Cummings hoopte na de wedstrijd een shirt te scoren, maar Mbappé en Giroud liepen hem zo voorbij. 'Giroud, alsjeblieft, mag ik je shirt? Ik ben groot fan, mag ik alsjeblieft je shirt?', vroeg de spits van Central Coast Mariners. 'Hij liep gewoon langs me heen, terwijl hij deed alsof hij geen Engels sprak. Hij speelde tien jaar in de Premier League.'

Na afloop van het WK kwam Giroud via Twitter terug op de woorden van Cummings. Wat blijkt? Giroud heeft wel degelijk van shirt geruild met een Australiër, alleen niet met Cummings.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.