Getergde Ziyech trekt lange neus naar Renard

Reacties

Het is de vraag of Hakim Ziyech het maandag kan opbrengen om de Afrika Cup-start van Marokko te aanschouwen. De gepasseerde Ajacied gaf tegen PEC Zwolle het best mogelijke antwoord.

Getergde Ziyech trekt lange neus naar Renard

Marokko-bondscoach Hervé Renard had Ziyech tot diens grote teleurstelling niet nodig voor de jacht op de Afrika Cup. Met twee treffers tegen PEC Zwolle kon de aanvallende middenvelder zondag een lange neus maken naar de Franse bondscoach.

'Ik denk dat dit de beste manier was om te antwoorden. Ik ben altijd wel getergd, maar dit geeft natuurlijk wel motivatie om je extra te bewijzen', vertelde Ziyech na de zege in Zwolle (1-3) tegen FOX Sports.

De middenvelder erkende dat hij het moeilijk heeft gehad na de boodschap van Renard, die Ziyech geen uitleg heeft gegeven. 'Het kwam hard aan dat ik er niet bij zat. Maar ik heb al snel de knop omgedraaid en gefocust op wat komen gaat', aldus de Ajacied.

Marokko begint maandag de strijd om de Afrika Cup met een wedstrijd tegen DR Congo. De kans is meer dan aanwezig dat Ziyech dat duel aan zich voorbij laat gaan. 'Het is moeilijk om te kijken, maar ik ben sowieso iemand die weinig voetbal op televisie kijkt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.