Gerbrands over komst Gudelj: 'Het spel is op de wagen'

Een transfer van Nemanja Gudelj (21) naar AZ is een stap dichterbij gekomen. Zijn club NAC heeft een tegenbod bij de Alkmaarders neergelegd, tot tevredenheid van AZ-directeur Toon Gerbrands. Erik Falkenburg bewandelt mogelijk de omgekeerde weg.

Gerbrands over komst Gudelj: 'Het spel is op de wagen'

Volgens de directeur spreekt uit het counteraanbod uit Breda de bereidheid te onderhandelen over de international van Jong Servië. 'Het spel is op de wagen, anders doe je dat niet', zegt Gerbrands in VI.

Maar AZ is niet de enige kaper op de kust; diverse clubs uit binnen en buitenland volgen de middenvelder. Technisch directeur Jeffrey van As kan echter alleen het bod van de Alkmaarse club bevestigen.

Erik Falkenburg verhuist mogelijk juist van Alkmaar naar Breda, onthult Van As. De aanvaller was afgelopen halfjaar verhuurd aan NEC. Van As: 'Trainer Nebojsa Gudelj en ik hebben Earnest Stewart (technisch manager van AZ, red.) laten weten dat we Falkenburg een goede speler vinden. Maar of hij in een eventuele deal met Gudelj wordt betrokken, weet ik niet. Het zou kunnen.'

In april speelde NAC al in op een vertrek van Gudelj door Jeffrey Sarpong aan te trekken. De middenvelder had zichzelf vrijgekocht bij Real Sociedad, waarna hij zonder club zat en kon worden vastgelegd door NAC.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen