Genoa-preses vermoedt rol maffia bij zege AS Roma

Reacties

Genoa-voorzitter Enrico Preziosi baarde na de 0-1 nederlaag tegen AS Roma opzien door een wel heel bijzondere partij aan te wijzen als schuldige voor de nederlaag. Volgens hem zat de Romeinse maffia achter het resultaat.

Genoa-preses vermoedt rol maffia bij zege AS Roma

'Het is jammer dat het voetbal lijdt onder de zaken die momenteel spelen in Rome', stelde Preziosi na de wedstrijd. Hij verwees daarmee naar een schandaal waarin de lokale overheid in Rome verwikkeld is, nu aan het licht is gekomen dat de gemeente op grote schaal gecorrumpeerd is door de maffia.

'De arrogantie die deze scheidsrechter (Luca Banti, red.) tentoonstelde heeft me bijzonder teleurgesteld. Banti is als een vloek en is totaal niet in staat een wedstrijd te leiden', vervolgde de ziedende Preziosi. De woede van de clubbaas richtte zich vooral op de rode kaart voor zijn ploeg (voor doelman Mattia Perin) en dat een doelpunt van Genoa vanwege buitenspel werd afgekeurd.

De uitlatingen van Preziosi zijn op zichzelf al opzienbarend, maar de eigenaar van Genoa is zelf ook bepaald geen lieverdje. Toen zijn club nog in de Serie B bivakkeerde probeerde hij tegenstander Venezia om te kopen met een koffer vol geld, om zo promotie naar het hoogste niveau te verwezenlijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.