Gehavende Werder-speler krijgt volle laag van ploeggenoot

Reacties

Opmerkelijk moment in het Westfalenstadion. Leonardo Bittencourt van Werder Bremen lag geblesseerd op het veld van Borussia Dortmund, toen een ploegmaat het nog erger maakte.

Gehavende Werder-speler krijgt volle laag van ploeggenoot
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
Werder Bremen
Werder Bremen

Bittencourt was geveld na een botsing met Emre Can van Dortmund, maar het spel ging verder. Werder-ploegmaat Marvin Ducksch kwam in balbezit. Wat hij voor ogen had zal hij alleen zelf weten, maar het resultaat was een bal die vol op de toch al gehavende Bittencourt belandde – een pijnlijk doch grappig beeld.

Met de schade bij Bittencourt valt het mee, hij kon de wedstrijd vervolgen. Bij het ingaan van de rust staat de kampioen van 2004 nog op 0-0 in Dortmund.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Werder Bremen
Meer over Werder Bremen
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer L. Bittencourt
Meer over L. Bittencourt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.