Geen budget voor contract Kristensen bij ADO

Reacties

De toekomst van Thomas Kristensen ligt toch niet bij ADO Den Haag. De middenvelder sprak met de Eredivisionist over de mogelijkheden van een nieuwe verbintenis. Een akkoord werd evenwel niet bereikt. Daardoor komt er na twee seizoenen een eind aan de onderlinge samenwerking.

Geen budget voor contract Kristensen bij ADO

De Deen kwam in 2014 naar ADO Den Haag nadat hij eerder actief was voor Lyngby BK, FC Nordsjælland en FC Kopenhagen in zijn vaderland. De afgelopen dagen trainde Kristensen mee op het kunstgras van het Kyocera Stadion, aangezien er van beide kanten de intentie leek om met elkaar door te gaan. 

Zo ver kwam het evenwel niet. Vandaag kreeg hij bij monde van coach Zeljko Petrovic te horen dat er voor hem geen ruimte  is voor een contract is. De 33-jarige Kristensen kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. 

ADO heeft weinig geld te besteden en moet heel creatief zijn met het aantrekken van spelers. En dus ook moeilijke keuzes maken, zoals in het geval Kristensen. 

Vandaag heeft in het Kyocera Stadion overleg plaats tussen directie, technische staf en raad van commissarissen om te bestuderen wat de financiële mogelijkheden zijn voor komend seizoen.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.