ADO Den Haag-baas: 'Selectie op tijd in orde'

Reacties

ADO Den Haag begon maandagavond met één nieuwe hoofdtrainer, Zeljko Petrovic, en slechts vijftien spelers aan de eerste training van het nieuwe seizoen.

ADO Den Haag-baas: 'Selectie op tijd in orde'

De (jeugd)internationals Wilfried Kanon, Dennis van der Heijden en Rody de Boer ontbraken in het Kyocera Stadion. Net als de waslijst aan spelers die komend seizoen niet meer in het groen/geel uitkomt. 'De selectie is op tijd in orde', stelde algemeen directeur Mattijs Manders desondanks.

Daarover voert hij dezer dagen gesprekken met clubeigenaar Hui Wang. En met Dick Advocaat, de nieuwe technische man in Den Haag. De nieuwe coach Petrovic bekende tijdens zijn eerste persconferentie als ADO Den Haag-trainer niet te zitten met zijn wel erg krappe selectie, waaruit mogelijk ook nog Mike Havenaar (staat in de etalage) vertrekt. Met Thomas Kristensen, van wie het contract afloopt, wordt nog gesproken. Hij wil graag bij ADO blijven.

Petrovic: 'We gaan de komende week inventariseren wat we nodig hebben aan spelersmateriaal. Ik weet niet exact wat financieel haalbaar is. Een doelstelling kan ik dus nog niet uitspreken. Maar het komt goed, dat weet ik zeker. Ik vind dat ADO Den Haag het de laatste jaren onder Henk Fraser uitstekend heeft gedaan. Als we op een soortgelijke klassering als afgelopen seizoen uitkomen (elfde, red.) zou dat goed zijn.'

Petrovic gaf maandag aan enorm uit te kijken naar zijn klus. 'ADO Den Haag is een prachtige volksclub. Nogmaals: wat onze exacte doelstelling is, kan ik nog niet aangeven. Maar één ding kunnen de fans elke wedstrijd van ons verwachten. En dat is passie.'

Zaterdag speelt ADO Den Haag al zijn eerste oefenwedstrijd. Stadsgenoot HVV Laakkwartier is de opponent. Aanvankelijk zou de eerste training maandag ook op die velden worden afgewerkt. Hevige regenval maakte dat echter onmogelijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.